2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Őrizetben a borsodnádasdi elkövető

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben.
A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban dr. Mecser Tamás r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese 2017. szeptember 5-én tartott sajtótájékoztatót Miskolcon.

Egy 17 éves lány eltűnése ügyében indított eljárást 2017. szeptember 3-án a délutáni órákban az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse. A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával haladéktalanul megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek ruhátlan holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg egy vízzel teli aknában.

A nyomozók ezt követően büntetőeljárás keretében folytatták tovább a széleskörű adatgyűjtést. Ennek eredményeként több tanút hallgattak ki, majd a 2017. szeptember 4-én a késő délutáni órákban gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borsodnádasdi férfit.

Az adatok szerint a gyanúsított 2017. szeptember 2-án Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a sértettel, akivel beszélgettek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szaktanácsadói vélemények alapján a lány halálát fulladás okozta.

Az eset egyéb részleteit a további nyomozati cselekmények és szakértői vizsgálatok eredményei tisztázzák majd.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a beismerő vallomást tett 20 éves borsodnádasdi férfit bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek