2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Folytatódik az OMV és Michelisz Norbi együttműködése

Folytatódik az OMV és Michelisz Norbi együttműködése

„Olyan szezon előtt állok, amelyben még soha nem volt részem”

 

 Az idei évben is folytatódik az OMV és Michelisz Norbi együttműködése

 A pilóta komoly kihívások előtt áll, hiszen rajthoz áll a WTCR és az ETCR futamain is

 Michelisz Norbi által vállalat megmérettetések az OMV-t is arra ösztönzik, hogy fejlődjön és többet nyújtson partnereinek a márkaígérettel összhangban 

 

Idén is folytatódik az OMV Hungária és a legeredményesebb hazai autóversenyző, Michelisz Norbert együttműködése. A kapcsolat a korábbiakhoz képest azonban egy új szintre lép, miután a WTCR világkupa 2019. évi bajnoka 2022-ben már az elektromos túraautó bajnokságban, az ETCR-ben is rajthoz áll. Utóbbi sorozat az idei évtől ráadásul komoly előrelépést tesz, hiszen ez lesz az első szezon, amit a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) égisze alatt írnak ki, rögtön világkupa rangra emelve a bajnokságot.

 

„A megkettőzött kihívás sokszorosára emeli a lelkesedésemet. Ez egy igazán izgalmas évnek ígérkezik, hiszen ilyenben még soha nem volt részem. Két hivatalos FIA sorozatban rajthoz állni a világ bármely autóversenyzője számára különleges dolgot jelentene. Mindig is szerettem, ha magasan van a léc. Ez mindig hajtott, arra késztetett, hogy feszegessem a határaimat, kihozzam magamból a legtöbbet. Ezen felül egy új helyzettel is szembe kerültem a WTCR csapaton belül, hiszen én lettem a rangidős, ami további motivációt ad számomra” – fogalmazott ki Michelisz Norbi.

 

Ahhoz, hogy ilyen kihívások közepette valóban a legjobbat tudjuk nyújtani arra van szükség, hogy csak magunkra figyeljünk. Ehhez elengedhetetlenek olyan társak, amelyek ezt a hátteret biztosítani tudják. Éppen ezért fontos, egy olyan régi, biztos alapokon nyugvó partneri kapcsolat, mint ami az OMV-vel a hosszú évek alatt kialakult – tette hozzá.

 

„Nagy öröm, hogy folytatni tudjuk az együttműködést, hiszen Norbi eddig soha nem tapasztalt kihívás előtt áll. Mindez pedig minket is inspirál, és a két FIA sorozatban való sikeres helytállás az OMV szemléletét is hűen tükrözi. Az ilyen szintű megmérettetések társaságunkat is arra ösztönzik, hogy fejlődjünk és többet nyújtsunk partnereinknek a márkaígéretünkkel összhangban” – hangsúlyozta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.

 

A kihívások igazán emberpróbáló feladatot jelentenek majd, hiszen három olyan versenyhétvége is akad, amikor egyszerre kell a két sorozatban versenyezni. „Mindez hatalmas koncentrációt és önfegyelmet igényel, hiszen az egyik bajnokságban történteken nem szabad átvinni a másik futamra. Ez mindenképpen a siker egyik kulcsa lesz” – mondta Matics Zsolt, a Fit4race alapítója, teljesítménytréner.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek