2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Minden volt…

Rendőrök előtt lépte át a záróvonalat, az útkereszteződésben előzött, nem indexelt, s mindeközben áthajtott egy gyalogos-átkelőhelyen, azaz az autós, akit a hatóság eltiltott a járművezetéstől.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai nemcsak látták, de a fedélzeti kamerával fel is vették annak a sofőrnek a szabályszegő manővereit, amivel mások biztonságát is erősen veszélyeztette.

A 45 éves férfi 2022. április 14-én 10 óra körül Tiszaújvárosban, a Debreceni úton található lámpás kereszteződésnél a záróvonalat átlépte, előre haladásához a kanyarodó sávot vette igénybe, de az útburkolati jellel meghatározott továbbhaladási irányt figyelmen kívül hagyta, azaz egyenesen ment tovább, továbbá az útkereszteződésben előzött, miközben áthajtott egy zebrán, s végül az irányjelzőjét sem használta.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a sofőrt 30 000 forint pénzbírsággal sújtotta, és öt hónapra eltiltotta a járművezetéstől.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…