2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Folytatódik a műfüves bajnokság Kazincbarcikán

Folytatódik a műfüves bajnokság Kazincbarcikán

Kazincbarcika – Ősszel élénk érdeklődés mellett zajlottak az I. Egressy-BorsodChem Kispályás Műfüves Labdarúgó Bajnokság fordulói. A szervezők hasonló folytatásra számítanak a tavaszi időszakban is.

A szabadidős sporteseményt ebben a formában első alkalommal hirdették meg, a cél a baráti társaságok, munkahelyi kollektívák szervezett keretek közötti rendszeres megmozgatása volt. A rendezvénysorozat bázisa a Városi Sporttelepen 2011 májusában átadott új multifunkcionális műfüves pálya volt, ahol a bajnokság őszi fordulóit szerda esténként rendezték meg. A tornára nyolc csapat jelentkezett, a rajt szeptember 14-én volt, majd ősz végén pihenőre vonultak a játékosok. A tavaszi fordulók március 21-én kezdődnek, a játéknapok pedig, hogy ugyanolyan jól tervezhetőek legyenek továbbra is szerdán lesznek.
Hét forduló után a “Profi Nyílászáró Centrum” hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát, második a “Fő tér”, harmadik pedig az “ASC” csapata. A szerdai nyitómérkőzést épp e két utóbbi csapat játssza, kezdés 18 órakor. További párosítás időrendben: Profi Nyílászáró-Mazda Szabó Suzuki és Brancs-BorsodChem. A Surányi-Tűzoltóság találkozót a lánglovagok kérésére később rendezik meg.
A bajnokság menetrendje, a tabellák és az eredmények letölthetők a www.egressy.hu oldalról.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek