2022. 08. 17. szerda

Jácint
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Erdészeti dolgozók versenyeztek Miskolcon

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. volt a házigazdája a XXI. Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapoknak. Augusztus második hétvégéjén körülbelül 550-en mérték össze ügyességüket, felkészültségüket Miskolcon.

A rendezvényen 19 állami erdészeti részvénytársaság képviseltette magát, de a határon túlról, Horvátországból, Romániából és Szlovákiából is érkeztek erdész-sportolók.    
A megnyitón Dudás Péter, az Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezetének elnöke, a miskolci önkormányzatot képviselve dr. Menyhárt Szabolcs, alpolgármesteri kabinetvezető és Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket.
A versenyzők 17 sportágban és versenyszámban nevezhettek. Futás, tájfutás, lövészet, íjászat, tenisz, futball és streetball is szerepelt a programban, de különféle kártyajátékokban, ügyességi versenyeken, sőt még terepjáró húzásban is bizonyíthattak a résztvevők. Az összesített eredmények alapján a legtöbb pontot szerző, győztes csapatnak járó kupát és vándordíjat az ÉSZAKERDŐ Zrt. érdemelte ki, megelőzve a Mecsekerdő Zrt. és az EGERERDŐ Zrt. gárdáját.
A részletes eredmények és a rendezvényen készült fényképek hamarosan elérhetők lesznek az ÉSZAKERDŐ Zrt. és a Sportnapok honlapján.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…

További cikkek