2022. 08. 15. hétfő

Mária
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Elrajtolt a XII.Coop Rally Szikszóról

12. alkalommal valósul meg a hazai élelmiszergyártás legnagyobb ünnepe, a minőségi, magyar élelmiszer-előállítást középpontba állító Coop Rally. Az eseményen házigazda állomásként vett részt a HELL ENERGY, ahol ma sajtótájékoztatón ismertették a rendezvény fontosságát.

 “A kormány célja, hogy a magyar családok asztalára kiváló minőségű, egészséges és biztonságos magyar élelmiszerek kerüljenek. A Földművelésügyi Minisztérium ezért is támogatja a Coop Rally-t, amely a minőségi magyar élelmiszerek és gyártóik ismertségét emeli. Nagyon fontos a magyar hálózatok fenntartása, és az innováció. Örömteli, hogy a II. negyedévben 21% nőttek hazánkban a beruházások, s ebből 9 % az élelmiszer-feldolgozóipart érinti.- mondta Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár.

Füzesséri József, Szikszó Város polgármestere örömének adott hangot. Elsősorban azért, hogy a Hell cégcsoport már másodszor adott helyet ennek a fontos eseménynek, s azt is elmondta, hogy a város milyen sokat köszönhet a cégnek.

Demeter Ervin,  a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja főként arról beszélt, hogy milyen nagyszerű dolog az, hogy ez a 100 %-ban magyar tulajdonú cég, olyan csúcstechnológiát épített föl a dobozgyártáshoz, amely bárhol a világon megállná a helyét.

Tóth Eszter Anna, HELL ENERGY Magyarország Kft. PR igazgatója pedig elmondta, hogy öröm számukra e fontos esemény támogatása, hiszen a hálózat nekik is fontos partnerük az értékesítésben.  Beszélt az új üzemről is, amely a világon a legkorszerűbb technikával évi 1,2 milliárd dobozt gyárt. Elmondta, hogy a Hell az elmúlt hét évben 45 milliárd forintot ruházott be Szikszón, s 600 munkavállalót foglalkoztat.

Tóth László, a COOP Hungary Zrt. Igazgatóságának tagja arról beszélt, hogy az idei a szakmai programon 115 élelmiszeripari, kiskereskedelemi, szolgáltató -és média cég csapata 100 autóval, 3 média busszal Magyarország északkeleti régiójába látogat el szeptember 14-16. között. A résztvevők a hazai élelmiszer-kereskedelmi piacon évi mintegy 2 000 milliárd Ft-ot kitevő termékértékesítést, és a COOP Csoporttal együtt több mint 50 000 munkavállalót képviselnek.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…