2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Élményekkel teli sportnapot tartottak a Bláthy-sok szerdán!

Élményekkel teli sportnapot tartottak a Bláthy-sok szerdán!

A bláthy-s diákok körében nagy sikert aratott a szerdán megrendezett sportnap, melyre az „Új módszerekkel a bláthy-s diákok jövőjéért” címet viselő projekt keretében került sor.

Az egész napos rendezvényen volt évfolyamok közti sorverseny és akadályverseny, mely az iskola udvaráról indult és az Avas tetején végződött, közben összesen 5 helyszínen kellett különböző ügyességi és teszt feladatokat megoldani a csapatoknak. A fentieken kívül az osztályok több csapatsportban is összemérhették erejüket streetballban, lábteniszben és futballban versengtek. A sportnapon megtapasztalhatták a diákok, hogyan lehet sporttal eltölteni egy napot a szabadban, úgy hogy közben jól érzik magukat, és még tanulnak is.

A projekthez, melynek csak egy eleme volt a sportnap a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ – Miskolci Tankerületében működő Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola 64 500 000 Ft támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programján. A konstrukció alapvető célja a megújuló, magas szakmai színvonalon működő köznevelési rendszer működésének támogatása, az oktatás és képzés minőségének és hatékonyságának fejlesztése kiemelten – az idegennyelvtudás, a digitális írástudás, vállalkozói-, életpálya-építési, életviteli, és egészségfejlesztési készségek, környezettudatosság, és aktív állampolgárság területeken.

A projekt keretében pedagógus továbbképzések, és további innovatív fejlesztések, környezet- és egészségtudatos rendezvények megszervezésére kerül sor. Aktuális információkért kérjük, kísérjék figyelemmel a pályázat honlapját, mely a www.palyazat.blathy.hu címen érhető el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek