2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Elindult a Napos Oldal

Újabb fontos mérföldkövéhez érkezett a DVTK. Elindult a klub hivatalos televíziója az M4 Sport műsorán, így mostantól az eddigieknél is több érdeklődőhöz jutnak el csapataink hírei, érdekességei.


Elindult a Napos Oldal

Az M4 Sportnak köszönhetően a Miskolctól távolabb élő szurkolóink is nyomon követhetik a DVTK család életének legfontosabb eseményeit.

Az adás kétheti rendszerességgel jelentkezik, melyben minden esetben beszámolunk a DVTK labdarúgó, kosárlabda, és jégkorong csapatainak legfontosabb és legfrissebb híreiről, de természetesen időről-időre bemutatjuk az asztaliteniszezőket, a birkózókat, a sakkozókat, valamint utánpótlás alakulatainkat is.

A műsornak köszönhetően betekintést engedünk a kulisszák mögé, és az exkluzív interjúkkal közelebb hozzuk sportolóinkat a szurkolókhoz.

Az ismétléseknek köszönhetően többször is láthatják majd szurkolóink a műsort, de azok sem maradnak le róla, akiknek nincs televíziójuk, hiszen visszanézhető a DVTK hivatalos YouTube csatornáján és facebook oldalán, valamint az m4sport.hu oldalon is.

Az első adásra 2017. május 25-én, 17 óra 39 perctől került sor.

A tartalomból:

Ott voltunk az MTK elleni mérkőzés előtt a nyilvános edzésen és budapesti meccsen is
Visszatekintünk a DVTK Jegesmedvék MOL Liga győzelmére
Bemutatkozik a szurkolóknak Nagy Dóra, a DVTK kosárlabda csapatának új irányítója
Beszélgetünk a súlyos betegségéből felépült Lakatos Lászlóval
Fókuszban a DVTK NB II.-es bajnok női labdarúgó csapata

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek