2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
DVTK 100 ünnep

DVTK 100 ünnep

DVTK 100 ünnepLassan szállingóznak az emberek szombat déltután a miskolci Városház térre. Kicsiken és nagyokon piros-fehér sál, dzseki, sapka, s rajta az ismert DVTK címer.

A szülinapi program négykor kezdődött, jó hangulatban várták az emberek, hogy megérkezennek az öregfiúk és a mostani csapat, amely előtt a Paddy & the Rats, utánna pedig az Irigy Hónaljmirigy, valamint a Slamo Band adott koncertet. Két DVTK-mez is előkerült, az egyiket a 12-es számút a szurkolók képviselője drukker vette át Nagy Bélától. A másik dresszt, a 100-as számút pedig Káli Sándor, Miskolc polgármestere adta át a DVTK felnőtt csapatkapitányának, Bognár Zsoltnak. Láthattunk bejátszásokat a DVTK filmből, valamint a két héttel ezelőtti jubileumi teremtonán készült tévés felvételekből. Majd felvonultak a színpadra előbb az utánpótlás mai képviselői, a legfiatalabbaktól kezdve a 17-18 évekseig. Majd jöttek az „öregek”, , akik egykor nagy sikereket értek el a DVTK színeiben, és végül színpadra léptek a jelenkori NB I-es felnőtt csapat tagjai. Tapssal emlékeztek meg a szurkolók azokról a legendás focistáktól akik már nem lehetettek velünk. Hatalmas 500 szeletes DVTK torta volt, szólt a Diósgyőr induló a Reflex zenekar előadásában, és jókedvű közös éneklés. A Városháztéren összegyűlt 3-4000 ember teli torokból, lelkesen kiabálta, hogy Hajrá Diósgyőr! a magasba szálló égő lampionok, s konfettik milliói alatt.

 

OBE-OL

 

További fotók a galériában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

7. Bringa Piknik
2024 májusában ismét tokaji bringa-túra, ezúttal bővítve. 2024-ben hetedik alkalommal is elstartol a Bringa Piknik. Lesznek kisebb-nagyobb változta…

További cikkek