2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Csapatépítés a kalandparkban

Csapatépítő tréningen vettek részt a DVTK játékosai a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban. Akadálypálya, lézerharc, bizalmi játékok szerepeltek a programban, de a játékosok kipróbálták a pánikszobát és a Rummenigge-focisulit is.

A FIFA játéknap miatti szünetet kihasználva a keddi napot a DVTK Labdarúgó Edzőcentrum pályái helyett a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban töltötték a diósgyőri focisták.

A válogatott keretével készülő játékosok (Elek Ákos magyar A-, Novothny Soma magyar U21-es, Manjrekar James kanadai A-válogatott) kivételével három csapatra oszlott a keret. Ivan Radoš, Lipták Zoltán és Koman Vladimir, a három csapatkapitány késhegyre menő harcot vívott a minél erősebb összeállításáért.
Csapatépítő tréning a Lillafüredi Sport és- Kalandparkban

Az első csoport tagjai gyors oktatás, és az akadálypályán történő “vizsga” után segwayükkel elgurultak az átadásra váró libegőig, majd vissza, majdnem egészen a Hunguest Hotel Palotáig.
Csapatépítő tréning a Lillafüredi Sport és- Kalandparkban

A második csoport ezalatt szintén sisakot húzott, azonban társaikkal ellentétben az ég felé vették az irányt. A kötélpályán is oktatással indult a program, majd jöhetett a tízméteres magasság – miközben a rögzítő köteleknek hála végig biztonságban voltak a labdarúgók. Néhány feladat rendesen megizzasztotta a fiúkat, de a záró csúszásokat mindenki egyformán élvezte.

A harmadik csoport a pánikszobából próbált kiszabadulni – sikerrel -, majd kipróbálták a Rummenigge-focisuli játékelemeit.

Amikor mindenki végzett, a csoportok helyet és feladatot cseréltek.
Csapatépítő tréning a Lillafüredi Sport és- Kalandparkban

Az ebédet követően összecsaptak a csoportok, ketten egymás ellen harcoltak a lasertag pályán, a harmadik csapat tagjai pedig Csáki Dorottya, a DVTK sportpszichológusa irányításával bizalmi játékon vettek részt, ahol a DVTK-sállal bekötött szemű játékosnak pusztán társai szóbeli utasítása alapján kellett végigmenni a játszótéren rögtönzött akadálypályán.
Csapatépítő tréning a Lillafüredi Sport és- Kalandparkban

Zárásként a játékosok és a stábtagok átbeszélték a nap tapasztalatait – a mélyebb értékelés természetesen hosszabb időt vesz igénybe -, majd úgy váltak el egymástól, hogy szerdán újra a focipályán találkoznak.

(Fotó: Szabó Krisztián)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…