2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Csányi Sándor jelölteti magát MLSZ-elnöknek
Csányi Sándor jelölteti magát MLSZ-elnöknek

Csányi Sándor jelölteti magát MLSZ-elnöknek

Csányi Sándor jelölteti magát MLSZ-elnöknekCsányi Sándor elfogadta a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérését, és jelölteti magát a szervezet elnöki posztjára. Ezt szerdán sajtótájékoztatón jelentette be Nemes Ferenc, az MLSZ megbízott elnöke, aki elmondta: a szövetség május 29-én alapszabálymódosító közgyűlést tart, ezt követően pedig körülbelül harminc napon belül összehívják a tisztújító közgyűlést. Az MLSZ szerdai, maratoni hosszúságú elnökségi ülésén döntött a jövő évi NB I-es és NB II-es bajnokságok versenykiírásáról is, a legfontosabb változás, hogy az őszi idény hosszabb lesz.

Az alapszabályt módosító közgyűlésre azért van szükség, mert sajtóértesülések szerint Csányi Sándor kisebb elnökséggel kíván dolgozni. Az 57 éves üzletembert márciusban kérte fel az MLSZ, hogy vállalja az elnökséget. Csányi akkor hangsúlyozta: végleges álláspontjának kialakításához teljesen tisztán kell látnia az MLSZ tényleges pénzügyi-gazdasági helyzetét illetően, valamint más lényeges, a magyar labdarúgást és az MLSZ-t érintő kérdésekben.

Az MLSZ-t négy évig irányító Kisteleki István decemberi bejelentésének megfelelően február 27-én lemondott posztjáról, az új vezető megválasztásáig Nemes Ferenc általános alelnök irányítja szövetséget.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek