2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Csak az ARANY!

Euróba Bajnok a Miskolci Majorette Együttes Senior csoportja!
2014. június 27-29. között Erdélyben, Székelyudvarhelyen rendezték megy a Látványtánc Európa Bajnokságot.

A Miskolci Majorette Együttes Senior csoportja két aranyéremmel tért haza, miután a zsűri 477 produkciót nézett végig a 3 nap alatt.
Majorette&twirling csapat felnőtt (18-35év) és Majorette&twirling duo/trio felnőtt  kategóriákban is a Magyar Bajnoki cím után a  legjobbnak ítélte Őket a nemzetközi zsűri. Különösen büszkék lehettek, hogy a csapatban egy 11 éves és egy 16 éves lány is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a „felnőttek” között. Az idei versenyszezonban minden versenyen ahol elindultak legyen az terület, kvalifikációs verseny, Magyar Bajnokság vagy Európa Bajnokság nem érték be kevesebbel, mint a dobogó legfelső foka azaz ARANY.
Az eredmények azt bizonyítják, hogy mind technikailag, mind lelkileg jól sikerült Grán Orsolyának (Művészeti vezető, koreográfusnak) a lányok felkészítése.
A csoport a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. Ifjúsági Ház fenntartásában működik, ahova várják az utánpótlás csoportokba a jelentkezőket.
Gratulálunk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek