2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Brogli vezeti a Magyar Kupát

Brogli vezeti a Magyar Kupát

Brogli vezeti a Magyar KupátAz  eBike.hu Kupa elnevezésű nemzetközi hegyikerékpáros (MTB) olimpiai cross (XCO) versenynek a napokban Szlovákgyarmat  adott otthont. Ezen a rangos viadalon kezdte meg az idei szezont a sajószentpéteri Brogli Réka (X2S-Kona Team) is. A másodéves U15-ös kategóriás sportoló hat szlovák és négy magyar lány társaságában vágott neki az elit pályán kijelölt egy körnek. Az 5,3 km-es, 250 méter szintkülönbséggel ,,színesített” táv felénél Réka még az 5. helyen haladt, de az utolsó két emelkedőn sikerült megelőznie egy-egy vetélytársát, így felléphetett az összetett dobogóra is, ráadásul a Magyar Kupa értékelésében az első helyen végzett, így jelenleg vezeti ezt a rangsort.

/Útban a dobogó felé.(Fotó: Dobos Ferenc)/

– Végre eljött az első verseny, melyet nagyon vártam, hiszen rengeteget készültem rá – mondta célba érkezése után Brogli Réka. –  A pályát már korábban volt alkalmam megismerni, így az nem volt idegen. A rajtot követően egy kicsit betömörültünk, de aztán megoszlott a csapat. Hamar kiderült, hogy a szlovák lányok nagyon erősek, közülük kettővel nem bírtam. A 3. hely szerintem egész jó, teljesen kihajtottam magam, egy méter se ment volna má!. Örülök, hogy edzőm, Siker Zsuzsa is elégedett volt a teljesítményemmel, ezúton is köszönöm neki a sok segítséget!

 

Végeredmény

U15-ös kcs., leányok: 1. Medvedova Tereza (ZP Sport) 25:43 perc, 2. Labajova Ivana (CK EPIC Dohnany) 27:12, 3. Brogli Réka (X2S-Kona Team) 27:32.


 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek