2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Bejött a papírforma – oda-vissza győzött a DAB
Bejött a papírforma - oda-vissza győzött a DAB

Bejött a papírforma – oda-vissza győzött a DAB

Bejött a papírforma - oda-vissza győzött a DABMegerőltető héten vannak túl a Miskolci Jegesmedvék – a hétközi két Vasas-meccs után pénteken és vasárnap a Dunaújvárosi Acélbikák következett.

Nem sikerült átmentenie szerdai remek formáját az MJSSE-nek péntekre – a Jegesmedvék Miskolci Jégcsarnokban 4:2-es vereséget szenvedtek a bajnokság esélyesének számító Dunaújvárostól. Jó iramú, színvonalas csatát vívtak a felek, és a vereség ellenére is joggal érezhette úgy a közönség, hogy a Macik nem játszottak alárendelt szerepet. A végeredmény az utolsó előtti percben alakult ki, így végig szoros volt a mérkőzés. Miskolci oldalról kétszer is Martin Cizek volt eredményes.

Vasárnap, Dunaújvárosban rendezték a „visszavágót”. Itt már érezhető volt a két csapat közötti különbség, emellett a Jegesmedvéken kiütközött a fáradtság is a kemény sorozat után – a hazai csapat ellentmondást nem tűrően, hat góllal diadalmaskodott, hétszer is betalálva az egyébként jól védő Duschek Dávid hálójába. A vendégek különösen a harmadik harmadra készültek el erejükkel, ekkor a DAB három gólt is szerzett. A miskolci találatot Dusan Sijka szerezte emberelőnyben.

A hét mérlege tehát nem mondható rossznak; öt pont (a drasztikusan megerősített) Vasas Starsellen. Folytatás február 26-án, pénteken, Miskolcon, ahol a Jegesmedvéknek újabb lehetősége nyílik megleckéztetni a budapesti „sztárokat”.

 

DicsukD

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

7. Bringa Piknik
2024 májusában ismét tokaji bringa-túra, ezúttal bővítve. 2024-ben hetedik alkalommal is elstartol a Bringa Piknik. Lesznek kisebb-nagyobb változta…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…