2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Az Újpest után a Nyíregyháza következik!

Az Újpest után a Nyíregyháza következik!

Kazincbarcika – A Magyar Kupa főtábla 3. fordulójában a Nyíregyházi Spartacus lesz a KBSC ellenfele.

Az előző fordulóban NB I-es skalpot gyűjtött be Kiprich József csapata egy sokáig emlékezetes és izgalmas mérkőzésen. Akkor nyolcszázan biztatták a „vegyész-fiúkat”, most a folytatásban a kedden 12.30-kor kezdődő találkozóra is hasonlóan szép számú nézőt vár a klub. Sőt, hogy még inkább kedvet csináljanak a korai időpontban kezdődő találkozóhoz ingyenessé teszik a belépést!
Mint ismeretes: a keddi találkozó tétje a Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutás. A hétvégén egy találkozót már lejátszottak a párosítások közül, ami bombameglepetést hozott: a harmadik vonalbeli Létavértes az utolsó percben szerzett góljával kiütötte az NB I-es Lombard Pápát.
A barcikának sem lesz könnyű dolga, hiszen a vendégek is szép menetelés után jutottak tovább: az első fordulóban az Egert verték 1-0-ára, majd a másodikban az NB I-es Kecskemétet 4-2 arányban.
A barcikai klub optimistán tekint a találkozó elé, hiszen a célkitűzés egyértelmű: hazai pályán kiszolgálni a lelkes közönséget és megismételni az Újpest elleni hangulatot és eredményt!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…