2023. 09. 23. szombat

Tekla, Líviusz
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Az Európa-Liga-döntő legidősebb szurkolója a 93. éves Csorba Sándor

Az Európa-Liga-döntő legidősebb szurkolója a 93. éves Csorba Sándor

Sanyi bácsi 8 évtizede visszajáró vendég a lelátókon

Nem túlzás azt állítani, hogy az egyik legidősebb és leglelkesebb hazai A.S. Roma-drukker a 93. életévében járó Csorba Sándor. Sanyi bácsi természetesen a tegnapi Európa-liga-döntőt sem hagyta ki. A meccsre unokája, Hajós István biztonsági szakértő vitte el, akivel már közös hagyományuk a meccsre járás.

 

 

 

 

Sanyi bácsi 4 éves korában szerettette meg Istvánnal a futballt, a közös szenvedély pedig azóta is kitörölhetetlen kapocs unoka és nagypapa között. Az idő múlásával a szerepek felcserélődtek: már nem a nagypapa viszi el unokáját a meccsekre, hanem fordítva. Voltak már együtt Franciaországban és Lengyelországban is szurkolni, és a hazai lelátókról sem hiányozhatnak sosem.

Ugyan Csorba Sándor az A.S. Romanak szurkolt a tegnapi döntőn, mégsem csalódott az eredménytől, hiszen egy maratoni és hatalmas összecsapást izgulhatott végig.

Nekem már az élmény az, ami a legfontosabb, nem pedig a végeredmény. Remélem, hogy kisunokámmal még jó néhány mérkőzésre kilátogathatok majd” – árulta el.

Hozzátette, Debrecenben felfigyelt névrokonára, a 102 éves Loki-szurkolóra, akit Dudzsák Balázs kísért be a kezdőkörbe, hogy elvégezhesse a kezdőrúgást. Mint elárulta, az egyik legnagyobb álma, hogy találkozzanak, és a két Sanyi bácsi egyszer közösen nézhessen végig egy mérkőzést a pálya széléről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig folyamatosan végzi az adószámla-értesítők kiküldését a magánszemély és egyéni vállalkozói ügyfeleine…