2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Átadták Sajóbábonyban a tekepályát

Átadták Sajóbábonyban a Borostyán Mihály Sportközpontban található tekepályát. A szalag átvágására Séra Ferenc Sajóbábonyi Városi Teke Egyesület csapatvezetőjének-, Ragályi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tekeszövetség elnökének köszöntője és dr. Szilva István Sajóbábony Város polgármesterének ünnepi beszéde után került sor.

A 30 éves létesítmény felújítása időszerűvé vált a pálya életkora, elhasználódása, valamint az új előírásoknak való megfelelés miatt is!

A közel 10 millió forintból megvalósuló felújítást során többek között új panelos pályát építettek, megtörtént a gépészet teljes körű cseréje és új bábuállító automata elhelyezése stb.  A munkálatokat   követően egy igazán impozáns, modern, és a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak is megfelelő pályával gazdagodott Sajóbábony, így a 2017/18-as bajnokságra való felkészülést az NB 1.-be került tekecsapatunk ezen a megújult, korszerű, modern tekepályán kezdheti meg.

Képgaléria:

https://photos.google.com/share/AF1QipOIU3cnP2MfESbNAri4oCSW1jayp8kFNYYg_RXpVigJpDKCiO9XrPAVUcuQkxeWSA?key=R3ZETFZmNXVubUEyTXNPQUVYSE1vTllyUjNsZG93

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek