2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A teszt mellett a tisztes helytállás is cél lesz Mátrakeresztesen

A teszt mellett a tisztes helytállás is cél lesz Mátrakeresztesen

DYNAMIC RALLY TEAM – LiveWire Mátra RS
Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

Az igazi, éles bevetés előtt tovább szeretné teszteni BMW-jét Lángi Attila. A Dynamic Rally Team versenyzőjének Z4-ébe ugyanis új futómű került, s megfelelő beállításainak megtalálásához jó alkalmat nyújthat a hétvégi LiveWire Mátra RS. Az anyósülésen ismét Veres Gábor foglal majd helyet, s a Lángi-Veres duónak a tesztelés mellett a tisztességes helytállás is célja lesz.

Lángi Attila: Ugyanazért indulunk el ezen a versenyen is, mint a múltkori Rózsa RS-n: új futóművet kapott a BMW Z4, és ezt szeretnénk próbálgatni, állítgatni hozzá a megfelelő beállításokat. Persze emellett az sem lesz utolsó szempont, hogy jól is szórakozzunk, hiszen ezeken a sprintfutamokon mindig nagyon jó hangulat szokott uralkodni.
Eddig még nem volt szerencsém ezen a pályán autózni, de belső felvételek alapján azt már tudom, hogy körülbelül mire számíthatok. Bízom benne, hogy azért meg tudunk majd barátkozni ezzel a szakasszal – csak érjünk le rajta. Addig is azért van dolgunk bőven: habár a kocsi már teljesen összeállt, a beállításokkal még kell játszanunk egy kicsit annak érdekében, hogy konkrét tervekkel tudjunk felsorakozni a rajtvonalhoz.
Habár legutóbb – egyéb elfoglaltsága miatt – nem Veres Gábor ült mellettem az anyósülésen, most újra visszatér, hogy segédkezzen nekem. Igaz, a Mátra SR csak egy „játszóverseny” lesz számunkra és mi is nagyon sokat tudunk együtt őrültködni, igyekszünk majd komoly munkát végezni, s a lehető legjobban összeszokni a kocsin belül.
Petőfibányán szép eredménnyel zártunk, jó lenne azt most hétvégén megismételni. Ám most úgy szeretném ezt a sikert elérni, hogy mi gyorsulunk, s nem a többiek büntetése alakítja ki a végső sorrendet. Igazán erős mezőny várható most is, nagyon ügyes pilótákkal, de igyekszünk majd tisztességgel helytállni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…