2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A stunt rider hazai, koronázatlan királyával közös produkció

A stunt rider hazai, koronázatlan királyával közös produkció

Szőke Ákos – BMW E30
V. Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Verseny, 2015. május 9.

A taszári EB futamgyőzelem után rögtön meghívást kapott Szőke Ákos. Az V. Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Versenyen vendégeskedett a váci pilóta és csapata, s a visszajelzések szerint ott is maradandót alkotott. Ákos ráadásul nem is egyedül, hanem a stunt rider sportág hazai, koronázatlan királyával, Herczeg Balázzsal, alias Mókussal koptatta az aszfaltot a május 9-ei rendezvényen. Pihenni azonban most sincs sok ideje a gymkhana tehetségnek: május 16-án már Rétságon, a III. Extrém Napon autóztatja majd meg a bátor jelentkezőket a BMW E30-cal.

Szőke Ákos: Örömmel fogadtam el Merencsics Árpád és szervezőtársainak a meghívását az V. Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Versenyre. Az eseményen egyszerre két feladatom is volt: 0-s autóként a szlalomosok mezőnyét vezettem fel, valamint a futamok közötti szünetekben a stunt rideres Mókussal szórakoztattuk a nagyérdeműt.
Ez volt az első alkalom, hogy Mókussal közös műsort adtunk elő. Mivel nem volt alkalmunk a gyakorlásra, ezért az első kört szántunk tapogatózásra, de úgy érzem, már ott is jól együtt tudtunk működni. Mókus nagyon profi, teljesen stabil, megbízható partner volt, rögtön egymásra tudtunk hangolódni. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak: a közönség és a szervezők is hatalmas szeretettel fogadtak minket, valamint vastapssal köszöntek el tőlünk a produkciónk végén.
Nagyon hangulatos volt a hétvégi rendezvény, egy gyönyörű városban, hálás közönség előtt. Ez úton is köszönöm a meghívást és a lehetőséget Merencsics Árpinak, Kakas Arnoldnak és Kőváry Barnának! A csapatomnak pedig köszönöm, hogy most is kiváló munkát végeztek! Ha a jövőben is úgy alakul, szívesen visszatérek ide, hogy a somogyi közönségnek egy kis látványt nyújtsak.
Addig is megyünk tovább, a következő szereplésünk helyszíne Rétság lesz, május 16-án. A III. Extrém Napon fogunk vendégeskedni, ahol az Extrém Enduro Országos Bajnokság soron következő fordulóját is megrendezik, valamint különböző programokkal – például rendőrmotoros, BMX flatland, stunt riding bemutató – várják majd az érdeklődőket. A bátor jelentkezők mellém is beülhetnek majd egy-egy körre a gymkhana taxi keretein belül.
Merencsics Árpád: Valami elképesztő produkció volt az, amit Mókus és Szőke Ákos összehozott nekünk erre a rendezvényre! Rengeteg embert mozgósítottak meg, és hatalmas élményt nyújtottak. Úgy gondolom, Magyarországon – de legalább is a régióban biztosan – egyedülálló műsort mutattak be Nagyatádon, ahol a gymkhanás és a stunt rideres, vagyis az autó és a motor összhangban mozgott együtt, koptatta az aszfaltot. Szeretnénk a jövőben is ilyen extra produkcióval elkápráztatni az érdeklődőket, ezért bízom benne, hogy Mókust és Ákost is vendégül láthatjuk máskor is a Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Versenyen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek