2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
A siker felé vezet az útja

A siker felé vezet az útja

A siker felé vezet az útjaHosszu Boglárka egy dunántúli kisvárosból induló játékos, immáron a GYŐRI AUDI ETO MB1 B felnőtt és az MB1 ifi csapatok kiemelkedő kézilabdása. A csurgói általános iskola 2. osztályában indult pályafutása.

Jó visszaemlékezni azokra az időkre, hiszen együtt koptattuk 8 évig az iskolapadokat nemcsak barátként, de unokatesókként is. Már akkor felfigyeltek teljesítményére.

Sokakban felmerülhet a kérdés: „Miért éppen a kézilabda?” A pályaválasztását leginkább a családja motiválta és erre volt lehetősége…gondolta kipróbálja. Jól tette, hiszen büszkék lehetünk eddig elért teljesítményére!

Célja, hogy minél jobb eredményeket érjen el és fejlődjön. Elmondása szerint az elmúlt nyáron illetve az elmúlt 1 évben sokat fejlődött, de még többet akar kihozni magából. Egyenlőre a sportnak szenteli életét és szeretne még nagyon sokáig ezzel foglalkozni. Ha éppen nem Ő játszik akkor meccsekre jár. Ha akad egy kis ideje azt a barátokkal tölti illetve családjával,s minden lehetőséget kihasznál, hogy láthassa legkisebb testvérét

„- Mindig jó hazajönni, -mondja.”

Nehéz volt hozzászokni, hogy csak havonta esetleg 3 havonta tud hazajárni, hiszen minden idejét „elrabolják” az edzések. A kötött időbeosztás mellett az iskolai tanulmányokat is nehéz megtartani, de mindent megtesz annak érdekében, hogy ne romoljon tanulmányi eredménye.

Bogi szomorúan, mégis reménykedve várja az évvégét, hiszen ez az utolsó éve amatőr szerződéssel a csapatban. A szezon végén, pedig eldől, hogy maradhat e továbbra is a megszokott, megszeretett csapatában…szerinte egy nagyon jó emberek veszik körül mind a felnőtt mind az ifi csapatban…”-A felnőttekben az a jó, hogy sokat segítenek, illetve a magas követelmények elősegítik a fejlődést. Az ifiseket pedig azért szeretem, mert ott én vagyok a rangidős és ha tudok, ha tehetem segítek másoknak. Ez jó érzéssel tölt el, -meséli a belső titkokat.”

A jövőre nézve még nincs konkrét terve a kézilabdán kívül, mert nem tudja mivel szeretne később foglalkozni. Pár ötlete már van, de még nem jutott döntésre..Egyenlőre az a legfontosabb, hogy a sportban  elérje kitűzött céljait!

Reméljük, hogy a jövőben, még ennél is szebb eredményeket ér el és öregbíti a csapata illetve lakóhelye, Csurgó hírnevét!!!

P.P.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…