2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A rádiós tájfutó Kovács ismét I. osztályú minősítést szerzett

A rádiós tájfutó Kovács ismét I. osztályú minősítést szerzett

A válogatott miskolci rádiós tájfutó Kovács Attila Gábor 2666 minősítési pontot gyűjtött az idei versenyszezonban. Ez jóval meghaladja az I. osztályú szint határát, az 1200 pontot. Két országos bajnoki címén kívül sokat nyomott a latba a csehországi Európa-bajnokságon nyert ezüstérme, ötödik, hatodik helyezése.
Pedig még a korábbi nehéz éveknél is mostohább körülmények között készülhetett. Más zöldsportágbeli szerepléseivel együtt a tavalyinál összesen mintegy 30 %-al kevesebb versenypálya teljesítésére nyílt lehetősége, pusztán anyagi okokból. Így kissé szépséghibásra sikerült dupla jubileumának megünneplése, az, hogy 50 éve kezdett el tájfutni és 20 éve indulhatott először magyar válogatottként rádiós tájfutó világversenyen.
Megyénk Életműdíjas sportolója mégis töretlenül edz, készülve a 2016. évi észtországi Tájfutó Mesterek Világbajnoksága (WMOC) és bulgáriai rádiós tájfutó világbajnokság és világ kupa küzdelmeire, bízva eddigi és jövőbeni potenciális támogatói, kiemelten Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Húscentrum Frissáru Logisztika Kft. további segítségében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek