2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A rádiós tájfutó Kovács ismét I. osztályú minősítést szerzett

A rádiós tájfutó Kovács ismét I. osztályú minősítést szerzett

A válogatott miskolci rádiós tájfutó Kovács Attila Gábor 2666 minősítési pontot gyűjtött az idei versenyszezonban. Ez jóval meghaladja az I. osztályú szint határát, az 1200 pontot. Két országos bajnoki címén kívül sokat nyomott a latba a csehországi Európa-bajnokságon nyert ezüstérme, ötödik, hatodik helyezése.
Pedig még a korábbi nehéz éveknél is mostohább körülmények között készülhetett. Más zöldsportágbeli szerepléseivel együtt a tavalyinál összesen mintegy 30 %-al kevesebb versenypálya teljesítésére nyílt lehetősége, pusztán anyagi okokból. Így kissé szépséghibásra sikerült dupla jubileumának megünneplése, az, hogy 50 éve kezdett el tájfutni és 20 éve indulhatott először magyar válogatottként rádiós tájfutó világversenyen.
Megyénk Életműdíjas sportolója mégis töretlenül edz, készülve a 2016. évi észtországi Tájfutó Mesterek Világbajnoksága (WMOC) és bulgáriai rádiós tájfutó világbajnokság és világ kupa küzdelmeire, bízva eddigi és jövőbeni potenciális támogatói, kiemelten Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Húscentrum Frissáru Logisztika Kft. további segítségében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum