2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A Budafok otthonában játszik a MEAFC-Miskolc

A Budafok otthonában játszik a MEAFC-Miskolc

Az NB I/B-csoportos férfi kosárlabda bajnokság Piros-csoportjának 10. fordulójában, november 23-án, pénteken, 19.30 órától a Budafok otthonában lép pályára a MEAFC-Miskolc gárdája.

A pontvadászatban a házigazdák jelenleg a tabella 8., míg a vendégek a 9. pozíciót foglalják el, ami egy kiélezett, izgalmas mérkőzést vetít előre, melyről Drahos Gábor, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője a következőképpen vélekedik:

– A Budafok remek, évek óta együtt fejlődő társaság, melynek tagjai újoncként is masszív csapatot alkotnak. Hozzánk hasonlóan reális célként tűzték ki a rájátszásba jutást. Két erős centerrel, valamint U20-as válogatott fiatallal és rutinos hátvédekkel támadnak. Utánpótlásukra építve erősítettek és alakították az elmúlt években a játékukat. Kiegyenlített küzdelemre számítok. Hadra fogható játékosaim átérzik a mérkőzés súlyát, elszántságban nem lesz hiány nálunk.

–    A pár nappal ezelőtti ELTE-BEAC elleni MEFOB-meccs magabiztos sikere mennyire segíthet a péntek esti találkozón a tieidnek?
–    A MEFOB-meccs mindig egy kiváló sebességű edzésnek felel meg, ami a bajnoki teljesítményhez szükséges, de nem abból táplálkozik. Pénteken este egy nagyon komoly kihívás elé nézünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – Vértes Rallye 2021, 2021. augusztus 27-29. Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   Lángi Attila és Veres Gábor ki…
A hétvégén rendezték az FIA CEZ Zone Trophy zárófordulóját Csehországban Brno-ban. Itt ismét a Gender Racing Team F3-as Dallarajával állt rajthoz a…

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum