2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A Budafok otthonában játszik a MEAFC-Miskolc

A Budafok otthonában játszik a MEAFC-Miskolc

Az NB I/B-csoportos férfi kosárlabda bajnokság Piros-csoportjának 10. fordulójában, november 23-án, pénteken, 19.30 órától a Budafok otthonában lép pályára a MEAFC-Miskolc gárdája.

A pontvadászatban a házigazdák jelenleg a tabella 8., míg a vendégek a 9. pozíciót foglalják el, ami egy kiélezett, izgalmas mérkőzést vetít előre, melyről Drahos Gábor, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője a következőképpen vélekedik:

– A Budafok remek, évek óta együtt fejlődő társaság, melynek tagjai újoncként is masszív csapatot alkotnak. Hozzánk hasonlóan reális célként tűzték ki a rájátszásba jutást. Két erős centerrel, valamint U20-as válogatott fiatallal és rutinos hátvédekkel támadnak. Utánpótlásukra építve erősítettek és alakították az elmúlt években a játékukat. Kiegyenlített küzdelemre számítok. Hadra fogható játékosaim átérzik a mérkőzés súlyát, elszántságban nem lesz hiány nálunk.

–    A pár nappal ezelőtti ELTE-BEAC elleni MEFOB-meccs magabiztos sikere mennyire segíthet a péntek esti találkozón a tieidnek?
–    A MEFOB-meccs mindig egy kiváló sebességű edzésnek felel meg, ami a bajnoki teljesítményhez szükséges, de nem abból táplálkozik. Pénteken este egy nagyon komoly kihívás elé nézünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…