2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • „24” – Lemezeket lopott- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Lemezeket lopott- Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 16-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A megye rendőri szervei lopás miatt négy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Három elkövetőt falopás miatt, még egy személlyel szemben fémlopás miatt intézkedtek a járőrök.
Miskolcon a Fonoda utcán a rendőrjárőr igazoltatott egy 44 éves alsózsolcai személyt, aki kerékpárján lemezeket tolt. A férfi a járőrök kérdésére elismerte, hogy a fémet az egyik közeli üzem területéről tulajdonította el. A rendőrök az elkövetőt előállították és lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Az Ózdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai értek tetten két férfit, akik vállukon éppen fát vittek. A járőrök kérdésére elmondták, hogy a tűzrevalót egy közeli erdőrészből a náluk lévő fűrésszel vágták ki. A fa kitermelésére engedéllyel nem rendelkeztek, ezért a rendőrök mindkettőjüket előállították és lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. január 16-án nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Anyagi káros ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek