2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 380 HUF
1 GBP 438 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Sopronból Galavics Dorina vesz részt a WTM Hungary versenyén

Sopronból Galavics Dorina vesz részt a WTM Hungary versenyén

Sopron Galavics Dorina is elindul az idén Magyarországon első alkalommal debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

Dorina ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között november 24-én. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.
Galavics Dorina vagyok 22 éves Sopronból. Fodrász vagyok, mellette 14 éves korom óta modellkedem, és rendezvényszervezéssel is foglalkozom. A bécsi repülőtéren pedig világmárkáknak vagyok a promotere. Több szépségversenyen is részt vettem már. Szeretném magam itt is megmérettetni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek