2024. 05. 1. szerda

Fülöp, Jakab
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Rendőrök tettek pontot egy mezőkövesdi sorozatbetörés végére

Rendőrök tettek pontot egy mezőkövesdi sorozatbetörés végére

Több hétvégi házba, lakásba, büfébe tört be az a fiatalember, akit a mezőkövesdi rendőrök vettek őrizetbe.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 18 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. december 6-áig, azaz elfogásáig Mezőkövesden hétvégi házakba, lakásokba, illetve büfékbe tört be. A fiatalember többek között élelmiszereket, konyhai kisgépeket, fémből készült eszközöket tulajdonított el, volt olyan helyszín, ahová nem sikerült bejutnia, azonban a sértetteknek így is anyagi kárt okozott.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2022. december 6-án vette őrizetbe a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a megfelelő biztonságtechnikai eszközök használata védelmet nyújthat a betörőkkel szemben!
ajtó

Slágertéma: A Biztonság mindenkié (lehet):

Több ponton záródó biztonsági ajtókkal!
Biztonsági lakattal.
Távfelügyelettel.
Kamerával vagy kamerarendszerekkel.
Ha az ajtókat bezárják! Kulccsal!
Ha az ablakokat is bezárják!

…Satöbbi: „kilincsem rángatta ordítva jól csinálta csak fordítva”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…