2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 22 éves szendrői férfival szemben. A gyanúsított 2022. december 3-án éjfél után nem sokkal egy szendrői ház ablakán keresztül bejutott a szobába, ahol értékek után kutakodott.
ablak

A férfi magához vett többek között egy üveg bort, illetve más szeszes italokat, továbbá kisebb értékeket. Ezt követően a konyhában felébredő 86 éves tulajdonosra térdelt, és kést szorított a rémült idős ember nyakához. A sértett az erőszakos követelésre sem tudott pénzt adni, és ezzel egy időben a szorításból kiszabadult férfi megpróbált a segítséget kérni. A támadó ekkor zsákmányával elmenekült a helyszínről.
kés

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit. Az Edelényi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadóval szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek