2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Borsod-Abaúj – Zemplén megyét Gere Bernadett képviseli a Miss Hungary döntőjében

Borsod-Abaúj – Zemplén megyét Gere Bernadett képviseli a Miss Hungary döntőjében

Borsod-Abaúj-Zemplén megye is szoríthat ismét, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében is akad borsodi szépség!

Gere Bernadett méretteti magát a Tini korosztályban a 18-as rajtszámmal. A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music stábja tv felvételt készít az eseményről, és elindult az applikációjukon, illetve a weboldalukon a közönségszavazás is értékes nyereményekkel.
A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.
Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

-” Gere Bernadett vagyok, 16 éves Bükkábrányban élek a családommal.Jelenleg Miskolcon tanulok cukrász szaktechnikusnak, nagyon szeretnék a későbbiekben is ezzel foglalkozni.Az álmom az hogy saját cukrászdát nyissak,illetve a hasonló helyzetben lévő ételallergiával küzdő embereknek segítsek.A kedvenc hobbim csakugyan a főzés illetve sütés, ezenkívül a konditermi edzés és a tánc.Az utazások sem állnak messze tőlem, hiszen 2 éve modellkedem és több felkérésre is szert tehettem az ország különböző részéről.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek