2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Borsod-Abaúj – Zemplén megyét Gere Bernadett képviseli a Miss Hungary döntőjében

Borsod-Abaúj – Zemplén megyét Gere Bernadett képviseli a Miss Hungary döntőjében

Borsod-Abaúj-Zemplén megye is szoríthat ismét, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében is akad borsodi szépség!

Gere Bernadett méretteti magát a Tini korosztályban a 18-as rajtszámmal. A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music stábja tv felvételt készít az eseményről, és elindult az applikációjukon, illetve a weboldalukon a közönségszavazás is értékes nyereményekkel.
A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.
Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

-” Gere Bernadett vagyok, 16 éves Bükkábrányban élek a családommal.Jelenleg Miskolcon tanulok cukrász szaktechnikusnak, nagyon szeretnék a későbbiekben is ezzel foglalkozni.Az álmom az hogy saját cukrászdát nyissak,illetve a hasonló helyzetben lévő ételallergiával küzdő embereknek segítsek.A kedvenc hobbim csakugyan a főzés illetve sütés, ezenkívül a konditermi edzés és a tánc.Az utazások sem állnak messze tőlem, hiszen 2 éve modellkedem és több felkérésre is szert tehettem az ország különböző részéről.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…