2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Újranyitott a BKK két repülőtéri ügyfélszolgálata

A reptéri utasforgalom várható növekedésére való tekintettel újra kinyitott a BKK két ügyfélszolgálata a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Mától tehát ügyfeleink már személyesen is érdeklődhetnek a BKK által nyújtott fővárosi közösségi közlekedési szolgáltatásokról, és a közlekedési szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges jegyeket, bérleteket is megvásárolhatják a repülőtéren.

A reptéri ügyfélszolgálatok korábbi nyitvatartásuk szerint – a 2A terminálon mindennap 8 és 22, a 2B terminálon 9 és 21 óra között – állnak az ügyfelek rendelkezésére. Jegyet, bérletet az ügyfélközpontokon, és a pénztárakon kívül mintegy 370, 0-24 óráig működő, kártyás fizetési lehetőséget is biztosító automatából vásárolhatnak, amelyek közül nyolc a repülőtéren található.

A legbiztonságosabb és legkényelmesebb választás a Közlekedési mobiljegy alkalmazás, amelyben számos népszerű jegy-, bérlettípus elérhető (részletek: bkk.hu/mobiljegy). Az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot a BKK térképes keresőfelületén találja meg: bkk.hu/pontkereso.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum