2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Pótlóbusz jár esténként a 3-as, a 28-as és a 62A villamos kőbányai szakaszán március 28-tól április 6-ig

Pótlóbusz jár esténként a 3-as, a 28-as és a 62A villamos kőbányai szakaszán március 28-tól április 6-ig

A Mexikói út felől csak az Örs vezér teréig, a Gubacsi út felől pedig csak Kőbánya alsó vasútállomásig jár a 3-as villamos, a 28-as pedig rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik március 28-tól április 6-ig, minden este 20 óra után, mert a Kőrösi Csoma Sándor úton a fűvel borított pályaszakaszon az öntözőberendezés javítását végzik. A 62A villamos szintén rövidített útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között jár. A villamosok által nem érintett szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás, valamint Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között pótlóbusszal lehet utazni.

 

Március 28-tól, szombattól április 6-ig, hétfőig, minden este 20 óra után a villamosok közlekedési rendje az alábbiak szerint változik:

–        A 3-as villamos két szakaszra osztva, a Mexikói út felől az Örs vezér teréig, a Gubacsi út/Határ út felől pedig Kőbánya alsó vasútállomásig (a Kápolna utcáig) közlekedik. A kimaradó szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás között 3-as jelzéssel pótlóbusz indul, amelynek útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR alkalmazásban: futar.bkk.hu/route/BKK_V3621.

–        A 28-as villamos rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás (Kápolna utca) között jár. Az Új köztemető és Kőbánya alsó vasútállomás között pótlóbusz jár 28-as jelzéssel, amelynek útvonala és megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR alkalmazásban: futar.bkk.hu/route/BKK_VP28.

–        A 62A villamos rövidített útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között jár. Kőbánya alsó vasútállomás és az Örs vezér tere között a 3-as villamospótló busszal lehet utazni.

–        A 95-ös autóbusz Puskás Ferenc Stadion irányú Kápolna utca megállóját 80 méterrel hátrébb helyezik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…