2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Pótlóbusz jár a H5-ös HÉV helyett Békásmegyer és Szentendre között március 25-29. között esténként

Pótlóbusz jár a H5-ös HÉV helyett Békásmegyer és Szentendre között március 25-29. között esténként

Pótlóbusz jár esténként a H5-ös HÉV helyett Szentendre és Békásmegyer között 2019. március 25-29. között vágánykarbantartási munkák miatt. Ezeken a napokon a vonatok 20 óra után csak a Batthyány tér és Békásmegyer között közlekednek.
Március 25-29. (hétfő-péntek) között a H5-ös HÉV este 20 óra után rövidített útvonalon, a Batthyány tér és Békásmegyer között közlekedik. Szentendre felé pótlóbusszal utazhatnak tovább, amelyre Békásmegyeren a 160-as busz felszállóhelyén, Szentendrén a távolsági buszok végállomásán, a 8-as kocsiállásnál lehet felszállni, a két végállomás között pedig a 943-as éjszakai busz megállóiban áll meg. Pomázon Békásmegyer irányába a Volánbusz pályaudvaron lehet felszállni a pótlóbuszra. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen is nyomon követhetők a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_HK64?layers=GSVB.

A HÉV-pótlás időszakában Békásmegyeren a 160-as buszra kissé előrébb, a 960-as éjszakai buszjárat Móricz Zsigmond körtér irányú megállójában lehet felszállni.

A pótlóbuszon a HÉV-menetjegyek és -bérletek érvényesek.

Budapest, 2019. március 21.

Budapesti Közlekedési Központ

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …