2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Megújult a Pasaréti út – november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás

Megújult a Pasaréti út – november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás

Befejeződött a II. kerületi Pasaréti út felújítása. 2019. november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás, november 9-től, szombattól az autósok, november 11-től, hétfőtől pedig a közösségi közlekedési járatok is mindkét irányban újra használhatják a felújított útszakaszt. Megújult a közút burkolata és a járdák, új jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki a Nagyajtai és a Hidász utcánál, a lámpa nélküli zebráknál középszigeteket építettek, rendezték a parkolási helyzetet, helyreállították a közvilágítást, frissítették a zöldfelületeket.

 2019. november 9-től a Szilágyi Erzsébet fasor és a Pasaréti tér között megszűnnek a forgalmi korlátozások, visszaáll az eredeti forgalmi rend, az autósok újra mindkét irányban használhatják a Pasaréti utat. Az érintett közösségi közlekedési járatok 2019. november 11-én üzemkezdettől ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

 

A műszaki átadás-átvételi eljárás alatt hibajavítási munkák még előfordulhatnak, de ezek a forgalmat nagymértékben nem befolyásolják majd.

 

Mintegy két kilométeres szakaszon újult meg a Pasaréti út és környezete: cserélték az útburkolatot, ahol szükséges volt, ott a teljes útszerkezetet kicserélték. A buszmegálló öblök bazaltbeton burkolatot, az útpályán lévő megállók aszfaltburkolatot kaptak, felújították a járdákat és a kapubehajtókat is. Az új jelzőlámpák beépített érzékelőkkel segítik az autóközlekedés folyamatosságát. A közvilágítást is felújították, a kijelölt gyalogátkelőhelyek környéke kiegészítő megvilágítást kapott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum