2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Lezárják április 18-án, szombattól a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót

Lezárják április 18-án, szombattól a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót

Megkezdődtek a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljáró felújítási munkáihoz kapcsolódó előkészítő és feltáró munkák, ezért 2020. április 18-án, szombat reggel 8 órától a felüljárót lezárják a forgalom elől. A hídon csak a BKK járatai hajthatnak át félpályás korlátozás mellett, így az újpalotai lakótelep és a belváros között az autóbuszok változatlan útvonalon járnak.

A XIV. és XV. kerületet összekötő felüljáró felújítási munkáira a BKK Zrt. vállalkozási szerződést kötött a Colas Közlekedésépítő Zrt-vel. Ennek alapján megkezdődtek a híd alatti vizsgálatok, melyek eredménye szükségessé tette a forgalomkorlátozás tervezettnél korábbi bevezetését.

Április 18-án, szombaton 8:00-tól lezárják a forgalom elől a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót, azon csak a BKK járatai hajthatnak át, félpályás korlátozás mellett. A hídon ideiglenesen a gyalogosforgalom is szünetel. Zuglóban, a Csömöri úton csak a Cinkotai útig, az újpalotai Drégelyvár utcában pedig csak a Molnár Viktor utcáig lehet gépkocsival behajtani. A lezárt szakaszt az autósok a párhuzamos útvonalakon tudják elkerülni.

A felüljáró lezárása miatt a környező csomópontokban a következő napokban áthangolják a jelzőlámpa-programokat és új jelzőtáblákat helyeznek ki annak érdekében, hogy az alternatív útvonalakat a járművezetők könnyebben elérjék. A közlekedés biztonságának növelése érdekében az Erzsébet királyné útján az Öv utcánál, valamint a Kolozsvár utcában a Rákospalotai körvasút sornál jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki. Kérjük, ne megszokásból vezessenek, és figyeljék a kihelyezett új jelzéseket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek