2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Kizárólag a BKK járatai használhatják a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót

Kizárólag a BKK járatai használhatják a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót

Továbbra is csak a közösségi közlekedés járatai használhatják a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót. Egyéb gépjárművek nem közlekedhetnek a hídon. A Budapesti Közlekedési Központ arra kéri a járművezetőket, hogy legyenek körültekintők, figyeljenek a megváltozott közlekedési rendre, amivel elkerülhetik a szabálysértést.

 

Április 18-án lezárták a forgalom elől a Csömöri út–Drégelyvár utcai közúti felüljárót a felújításához szükséges előkészítő és feltáró munkák miatt. A hídon jelenleg kizárólag a BKK járatai hajthatnak át félpályás korlátozás mellett, ideiglenesen még gyalog sem lehet közlekedni az átkelőn.

 

A korlátozás ellenére sok jármű sajnos továbbra is használja a felüljárót, ami az érvényben lévő közlekedési rend miatt szabálysértő. A Budapesti Közlekedési Központ arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, tartsák be az előírt szabályokat. A helyszínen rendőrök is ellenőrzik a forgalmat, ezért a szabálysértés nem kívánt bírságot eredményezhet a figyelmetlen, vagy könnyelmű járművezetők számára.

 

Zuglóban, a Csömöri úton csak a Cinkotai útig, az újpalotai Drégelyvár utcában pedig csak a Molnár Viktor utcáig lehet gépkocsival behajtani. A lezárt szakaszt az autósok a párhuzamos útvonalakon tudják elkerülni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek