2024. 10. 3. csütörtök

Helga
1 EUR 401 HUF
1 GBP 476 HUF
Kezdőlap » Elindult a hidak őszi nagytakarítása

Elindult a hidak őszi nagytakarítása

A BKM – Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. ezen a héten megkezdi a budapesti hidak őszi nagytakarítását, ami éjjeli forgalomkorlátozással is jár.

A fővárosi cég tájékoztatja a lakosságot, hogy Budapest közterületeinek őszi nagytakarítása részeként a héten éjszaka az alábbi kiemelt köztisztasági munkákra kerül sor:

október 2-án (szerdán) 23:30 és 4:30 között a Váralagút melegvizes, kézi és gépi erővel történő mosását végzik környezetkímélő tisztítószerrel az alagút ideiglenes, néhány órás zárása mellett. A munkálatok az éjszakai buszjáratokat nem érintik, azok a megszokott útvonalon és menetrendben közlekednek.

október 3-án (csütörtökön) 23:30-tól a városligeti Zielinski hidat, 23:30 és 4:30 között a Lánchidat, néhány órás zárás mellett tisztítják meg. A munkálatok az éjszakai buszjáratokat ez esetben sem érintik, azok a megszokott útvonalon és menetrendben közlekednek.

A hídmosási munkák részei az éves, előre tervezett köztisztasági feladatoknak, amelyek során a Budapesti Közművek évi két alkalommal, tavasszal és ősszel, környezetkímélő tisztítószerrel, nagynyomású, vizes technológiával megtisztítja Budapest kiemelt forgalmú hidjait és a Váralagutat is.

Ezúton kérik a fővárosban közlekedőket, hogy vigyázzanak a közterületeken dolgozó, közfeladatot ellátó munkatársakra és egyúttal kérik a gépjárművezetőket és a kerékpárosokat, hogy a jelzett éjszakai néhány órás időszakban a Váralagút helyett úti céljuk eléréséhez válasszanak más útvonalat!

Forrás: https://budapest.hu/hirek/2024/10/02/elindult-a-hidak-oszi-nagytakaritasa

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pörög a hazai gépjárműpiac
Élen a kishaszongépjármű, a motorbicikli és a személygépkocsi Budapest, 2024. október 2. – A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságba…