2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Delegáció érkezése miatt változik a főváros közlekedése október 30-án

 Delegáció érkezik Budapestre 2019. október 30-án, szerdán, ezért számos – elsősorban belvárosi – főútvonalon kell időszakos forgalomkorlátozásra számítani ezen a napon. Az útlezárások miatt több közösségi közlekedési járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik majd, az utazási idő hosszabb lesz a szokásosnál. A BKK arra kéri a fővárosban közlekedőket, hogy ha tehetik, használják a kötöttpályás közösségi közlekedési vonalakat, főképp az M2-es, az M3-as és az M4-es metrót. Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat is, ezért akinek a repülőgépe 12 és 14 óra között, illetve 19 és 21 óra között indul, annak érdemes lényegesen korábban elindulnia otthonról.

 A közösségi közlekedés aktuális változásai szerdán a BKK Info alkalmazásban és weboldalon követhetők nyomon, a jelentősebb korlátozásokról emellett a BKK Facebook-oldalán is tájékozódhatnak.

 

A BRFK tájékoztatása a megállási tilalommal és a tervezett útlezárásokkal kapcsolatban a www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatozas-budapesten-157 linken elérhető.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…