2021. 09. 22. szerda

Móric
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF

Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri helyközi autóbusz-végállomás

Augusztus 10-étől a Széna téri autóbusz-állomás megszűnése miatt a Zsámbéki-medence felé közlekedő helyközi autóbuszjáratok indulási helye átkerül a a Moszkva tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára. A változással egyidőben több BKK járat felszállási helye is arrébb kerül.

A Zsámbéki-medence felé közlekedő Volánbusz járatok a Moszkva térről, a Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszán kijelölt megállóhelyekről indulnak.

A 91-es autóbuszra a 39-es autóbusz Goldmark Károly utca irányú megállóhelyénél lehet felszállni. A 128-as és 129-es autóbuszok felszállóhelye a Margit körút túloldalára kerül át a Dékán utca és a Széna tér közötti szakaszra,. A 155-ös, 156-os, 916-os autóbuszra a 22-es autóbuszok megállója mögött lehet felszállni.

A Volánbusz járataira a Moszkva téren csak előre megváltott menetjeggyel vagy bérlettel szállhatnak fel az utasok, amelyek az úttest másik oldalán lévő BKK ügyfélközpontban vásárolhatók meg. Sajnos egy jelzőlámpás átkelőhely elválasztja a pénztárt az induló autóbuszoktól, ami különösen nagyon balesetveszélyes.  Az ügyfélközpontban az ügyfélhívón a Volánbusz gombot megnyomva, gyorsan, kényelmesen juthatnak az ügyfelek a kívánt díjtermékhez vagy a járatukkal kapcsolatos információkhoz. A menetjegyek megváltására, továbbá az interneten megvásárolt bérletek nyomtatására a kocsiállásoknál elhelyezett automatáknál is lesz lehetőség.

Kertész Z István

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum