2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

A BKK ezúttal a Budafoki út megújulásával kapcsolatban kéri a közlekedők véleményét

Közösségi tervezéssel újulhat meg a Budafoki út Szent Gellért tér és Bogdánfy utca közötti szakasza az elkövetkező években, ahogy arról a BKK korábban hírt adott. A korábban beérkezett javaslatok alapján három különböző javaslatot fogalmaztak meg, a BKK most a fejlesztési változatokkal kapcsolatban kéri az érintettek véleményét.

A Budafoki út Szent Gellért tér és Bogdánfy utca közötti szakasza felújításának döntéselőkészítő tanulmánytervét a Budapesti Közlekedési Központ megbízásából, Újbuda Önkormányzatával együttműködve az Értékterv Kft. készíti. A korábban beérkezett javaslatokat, észrevételeket feldolgozták, a helyszíni kitelepüléseken, lakossági megbeszéléseken elhangzottakat befogadták, valamint felmérték az adott útszakaszon a gyalogosan, a kerékpárral, illetve az autóval közlekedők számát. A vizsgálatok legfontosabb eredményeinek részletesebb összefoglalója a www.budafokiut.hu oldalon érhető el.

 

A vizsgálatokat követően meghatározták a Budafoki út lehetséges fejlesztési irányait, ez alapján három, érdemben különböző javaslatot fogalmaztak meg. A BKK a környéken közlekedők véleményének figyelembevételével tanulmánytervet készíttet a tervezővel arról a változatról, amelyik a legtöbb érintett támogatását elnyeri.

 

Kérjük, hogy a https://forms.gle/rAq1mQ1a4my25Rey5 oldalon írja le véleményét és szavazzon a problémafeltárás alapján meghatározott fejlesztési változatokról, észrevételeivel segítse a Budafoki út megújítását!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek