2022. 12. 5. hétfő

Vilma
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF

Őrizetben a széftolvajok

A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy helyi vállalkozás telephelyére betörve egy csaknem ötmillió forintot tartalmazó széfet tulajdonítottak el.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két helyi férfival szemben.

A gyanúsítottak egyike 2021. november 29-én éjjel 1 óra körül az egyik miskolci vállalkozás üzlethelyiségének az ablakát egy baltával betörte, majd azon bemászott. Az épületben egy kisméretű, úgynevezett asztali széfet talált, amelyet magához vett és azzal távozott.

Társa ez idő alatt egy autóban várta, onnan figyelt -, majd a csaknem ötmillió forintot tartalmazó – széffel együtt mindketten a közös tartózkodási helyükre távoztak.

A rendőrök nyomozás során megállapították a két elkövető kilétét – akik beismerő vallomást tettek – és 2022. március 1-jén őrizetbe is vették őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

FRIDA, az élet múzsája
A DUDA ÉVA TÁRSULAT ÉS A NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ BEMUTATJA: FRIDA, az élet múzsája látványszínház - mozgó festmények tárlata (Bemutató: 2022. decem…