2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Őrizetben a széftolvajok

A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy helyi vállalkozás telephelyére betörve egy csaknem ötmillió forintot tartalmazó széfet tulajdonítottak el.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két helyi férfival szemben.

A gyanúsítottak egyike 2021. november 29-én éjjel 1 óra körül az egyik miskolci vállalkozás üzlethelyiségének az ablakát egy baltával betörte, majd azon bemászott. Az épületben egy kisméretű, úgynevezett asztali széfet talált, amelyet magához vett és azzal távozott.

Társa ez idő alatt egy autóban várta, onnan figyelt -, majd a csaknem ötmillió forintot tartalmazó – széffel együtt mindketten a közös tartózkodási helyükre távoztak.

A rendőrök nyomozás során megállapították a két elkövető kilétét – akik beismerő vallomást tettek – és 2022. március 1-jén őrizetbe is vették őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek