2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF

Őrizetben a sorozatbetörő

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit már a Miskolci Járásbíróság körözött.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 35 éves helyi férfival szemben. Az elkövető 2021. október 20-án 16 óra 10 perkor történt elfogását megelőzően Miskolcon – az Újgyőri főtéren, a Győri kapuban és a Vasgyár területén – családi házakba, lakásokhoz tartozó pincékbe, valamint garázsokba tört be. A lopások során az elkövető többek között arany ékszereket, készpénzt, elektromos kézi szerszámokat, kerékpárt, lakás felszerelési tárgyakat, ruhaneműket, illetve házi pálinkát tulajdonított el.

A rendőrök több hónapos nyomozás eredményeként azonosították a betörőt, akinek a körözéséről is intézkedtek. A Vasgyári Rendőrőrs körzeti megbízottja a férfit Miskolcon, a Daru utcában ismerte fel, akit elfogott és előállította a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, és az őrizetbe vételéről is határoztak, majd előterjesztéssel éltek az ügyészségen a letartoztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Amikor a séta kihagyhatatlan
Kedvenceinkkel is érdemes körültekintően kikapcsolódni Miközben a felelős állattartók különböző módszerekkel óvják kedvenceiket a kullancsoktól, g…

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…