2023. 03. 24. péntek

Gábor, Karina
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Onyutha Juditéknál karácsonykor is a férfi az úr a konyhában

Onyutha Juditéknál karácsonykor is a férfi az úr a konyhában

Könnyű dolga van a karácsonyi vacsora elkészítésével Onyutha Judinak, párja, Zoltán ugyanis szakács, így náluk a férfi az úr a konyhában. Judit a felelős a ház feldíszítésért, Zoli pedig finom fogásokat varázsol az asztalra – az egész család nagy örömére. 

Az idei év nagyon nehéz volt Onyutha Juditék számára, de azért jó dolgok is történtek a családban. Az egykori időjós és párja már évek óta együtt vannak, idén azonban új lendületet kapott a kapcsolatuk, így karácsonykor újra lángoló szerelemmel néznek egymásra. Ez pedig azért is alakult így, mert egy tudományos formulának köszönhetően idén mindketten bomba formába kerültek.

 

„Sok veszteség és sok nehézség ért minket ebben az évben, de régi vágyak is valóra váltak. Márciusban még 15 kilóval több voltam, nem éreztem jól magam a bőrömben. Azonban mindig tudtam, hogy Zoli milyen nőket szeret igazán, tudtam, hogy néztem ki, amikor egymásba szerettünk. Ő soha nem tette szóvá, hogy elengedtem magam, sőt már idegesítette, hogy azt kérdezgettem, hogy kövér vagyok-e. Mégis az motivált a legjobban, hogy újra olyannak lásson, és úgy nézzen rám, mint régen. Sokat segített az eredmények elérésében az étvágycsökkentő kúra, a benne lévő zsírbontó vegyülettel és a salaktalanító vákuumrosttal, éhezés nélkül sikerült elérni a célomat ” – magyarázta Judit, aki pedig párját inspirálta arra, hogy leadja súlyfeleslegét.

 

„113 kiló voltam, amikor már Juditról egymás után tűntek el a kilók, így én is késztetést éreztem arra, hogy változtassak. Az ő módszerével, egy tudományos formula segítségével több ruhaméretet fogytam: így most 88 kiló vagyok, tehát 25 kilótól szabadultam meg. A motiváció mi vagyunk egymásnak, ne legyen az, hogy Judit vékony, valaki meg ott gurul mellette” – tette hozzá nevetve Zoltán.

 

 

A pár az ünnepi szokásaikról is mesélt. 

 

„A karácsony nálunk a legkülönlegesebb ünnep a családban, főleg amióta gyerekeim vannak. Mivel Zoli szakács, mióta vele vagyok, az ő fogásait részesítem előnyben, az igazi házias töltött káposzta és a rántott hal majonézes krumplival a kedvenc ünnepi fogásaink. Így ő uralja a konyhát, nem szereti ha ott tüsténkedek, úgyhogy én inkább díszítek” – magyarázta Judit, aki évek óta féltve őrzi karácsonyi dekorációit. „A házat ilyenkor nagyon szép díszbe öltöztetem, fények és rajzok pompáznak mindenhol. Amikor a gyerekek kicsik voltak, mindig együtt csináltuk az üvegfestést, viszont a fát egyedül díszítettem, titokban. Egy ideje bevonom őket, hiszen a fiam már 16 éves, a lányom pedig 19. Nagy gyűjtögető vagyok, nagyon nehezen válok meg a tárgyaktól, így ugyanazok a díszeim évek óta. Néha a diákjaimtól kapok egy-egy újat, de amúgy ugyanazt használom, nem vagyok trendkövető” – árulta el Onyutha Judit.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek