2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Kalapács, fűrész, fúrószár vagy vágóeszközök? Milyen kéziszerszámokra lehet szükséged otthon?

Kalapács, fűrész, fúrószár vagy vágóeszközök? Milyen kéziszerszámokra lehet szükséged otthon?

Egy háztartás sem lehet meg alapvető kéziszerszámok nélkül! A kalapács, a fűrész, a fúró és a különböző vágóeszközök nem csak azok számára hasznosak, akik rendszeresen barkácsolnak, hanem azoknak is szükségük lesz rájuk előbb vagy utóbb, akik a ház körül adódó feladatokat szeretnék gyorsan és hatékonyan elvégezni.

 

Amire a mindennapok során is szükséged lehet…

 

Az a helyzet, hogy egyszerűen nem lehetünk meg kéziszerszámok nélkül. Ma már nagyon nehéz apró feladatokhoz, kisebb munkákhoz megbízható szakembert találni.

 

Egyrészt azok, akik igazán jól dolgoznak, sokkal nagyobb megrendelésekben bővelkednek, amelyet anyagilag sokkal jobban megéri elvállalni nekik. Másrészt pedig azok, akik a csip-csup ügyekhez is kiszállnak, nem feltétlenül a legjobban értenek az adott témához. A végén pedig könnyen lehet, hogy jobban jártál volna, ha az Elefántszerszám.hu Webáruház kéziszerszámai közül rendelsz és megcsinálod a munkát te magad.

 

Számít a minőség?

 

Azoknak, akiknek fontos, hogy jó minőséget vásároljanak, érdemes alaposan megnézni magát a gyártót is. Alapvetően a legtöbb dologra igaz, hogy a név kötelez. Ez az állítás pedig a kéziszerszámok esetében is maximálisan megállja a helyét. Így hát ha biztosra szeretnél menni, akkor a BGS Technic, a JBM, a Yato, a Sthor, valamint a Vorel márkanevekkel fémjelzett termékek közül érdemes választanod. Az Elefántszerszám.hu Webáruházban mindegyiket megtalálod!

 

Mégis mit válasszak…?

 

Ugyan nem kit, hanem mit kell választani, ebben az esetben sem biztos, hogy elsőre egyértelmű a döntés. Nézzük, mi minden jöhet szóba!

 

A legalapvetőbb eszköz alighanem a kalapács, amely nem hiányozhat otthonról. Gyakorlatilag bármikor előfordulhat, hogy szükséged van rá, és nem is egy olyan tétel, amely megfizethetetlen lenne. Ha vágásról van szó, akkor szóba jöhetnek a csőmenetmetsző készletek, a vágókorongok és tárcsák, a kések, valamint a csempevágók is. Természetesen ebből a kategóriából a fűrészek sem hiányozhatnak.

 

Kellhet még a fúráshoz lyukfúró, illetve fúrószár, a csiszoláshoz pedig csiszolópapírok, a csiszolókorongok, polírozókorongok, illetve más csiszolóeszközök fognak kelleni, ha szép felületet szeretnél elérni vagy valamilyen felújítás elengedhetetlen része éppen a csiszolás. Ezek mellett még a reszelők és a vésők beszerzését is érdemes megfontolni, illetve a rögzítéshez mindig jól jön egy satu is, hogy használni is tudd a kéziszerszámokat.

 

Persze ezeken felül is van még néhány alapdolog, ami egész egyszerűen nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Ilyenek a mérőszalagok például, de a tolómérőknek is nagy hasznát vesszük, ha akad belőle egy otthon. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…