2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Onyutha Judit bomba formában van!

Bomba formában van Onyutha Judit, aki nemrégiben fürdőruhában állt a kamerák elé, hogy megmutassa, ötvenhez közeledve sem lehetetlen elérni a vágyott alakot. Judit élete pár éve teljesen összeomlott, az ország egykori kedvenc időjósa megélt egy családi tragédiát, és karrierje sem úgy alakult, ahogy szerette volna. Teljesen elhagyta magát, azonban sikerült talpra állnia, amiben 15 kilós fogyása is szerepet játszott.

Onyutha Juditot pár éve imádta a közönség, rengeteg bókot kapott, jól érezte magát a bőrében. Azonban édesanyja halála és tévés munkája elvesztése miatt teljesen elhanyagolta magát.
„Stresszes, rossz lelki állapotba kerültem, folyton ettem, akkor is, amikor nem voltam éhes, rengeteget nassoltam. Egyedül a gyerekeim és a párom tartotta bennem a lelket. Azonban nemrég az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, a kúra hatására kisebb adagokkal is jól lakom ma már. Ugyanúgy ötszőr eszem, csak fele annyit. Azzal, hogy lefogytam, egyensúlyba is kerültem magammal, ezt látják a körülöttem lévő emberek is. Most pedig ez a fürdőruhás fotózás egy újabb mérföldkő számomra. Nagy szó, hogy le mertem vetkőzni egy wellnessben, mert eddig mindig takargattam magam strandkendőkkel és mindenféle leplekkel. Nem is szerettem strandra járni, ha a gyerekek miatt muszáj volt mennem, akkor is nagyon rosszul éreztem magam” – mesélte az egykori időjárásjelentő, aki igazán bomba formába került.
Judit azt mondja, sokáig próbálta takargatni a rá rakódott felesleget, de egy-két szókimondó ember kéretlen megjegyzése sarkallta arra, hogy tegyen valamit azért, hogy visszakapja régi önmagát.
„Először nem is akartam tudomást venni arról a 15 kiló pluszról, ami rövid időn belül jött rám fel. Nem tetszett, amit a tükörben láttam, rossz volt lelkileg megélni, hogy megváltozott a testem. Az ország filigrán nőként ismert meg, folyamatosan kaptam bókokat, én voltam a bájos, a csinos időjós. Bevallom, hogy szégyelltem, ha megismertek az utcán, nem akartam, hogy így lássanak az emberek, frusztrált a külsőm. Főleg, hogy akadt egy-két őszintébb ember, aki megjegyezte, hogy »hát Juditka, felszedett pár kilót«. Végül ezek a vélemények inspiráltak abban, hogy változtassak. Úgy gondolom, hogy még az utolsó pillanatban nyertem vissza a régi alakomat, hiszen ahogy múlnak az évek, egyre nehezebb lefogyni. Ezzel a fotózással azt szeretném megmutatni a nőtársaimnak, hogy igenis sikerülhet! Már nem akarom zsákruhákkal takargatni magam, ahogy eddig tettem, hiszen újra jól érzem magam a bőrömben” – tette hozzá a kivirult Onyutha Judit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek