2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

Nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

A Miskolci Állategészségügyi Telep következő nyílt napját 2023. február 25-én, szombaton, 10 és 14 óra között tartja a Fonoda u. 16. szám alatt.

A program lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy megismerjék a gazdára váró állatokat. Ha pedig valaki a barátkozás, sétáltatás után úgy érzi, hogy hosszútávon is törődne valamelyik kutyával vagy macskával, és felelősségteljes gazdája tudna lenni, a helyszínen lehetőség van elindítani az örökbefogadás folyamatát.

 

A látogatók adományokkal is segíthetik védencek mindennapjait. A telep dolgozói szívesen fogadnak a többi közt régi törülközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

 

A Városgazda üzemeltetésében lévő telep dolgozói jelenleg 46 kutyáról és 6 macskáról gondoskodnak.

 

A nyílt napról, az örökbe fogadás részleteiről és a gazdára váró állatokról az alábbi linken bővebb információ olvasható:

https://varosgazda.hu/allategeszsegugyi-telep/gazdit-keresunk

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…

További cikkek