2024. 06. 18. kedd

Arnold, Levente
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Nóvum Café

A Gyermekvédelmi Police Café olyan közös érdekek mentén szerveződött program, amely kiteljesedésével nemcsak az elhivatott szakemberek asztalán maradnak majd a megoldások, hanem a remények szerint azok eljutnak majd az érintettekhez is.

Először tartott Gyermekvédelmi Police Café-t Miskolcon a a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A szakemberek a főkapitányság tanácstermében ültek az asztalokhoz az úgymond szak-kávéházban. Az eseményen, a meghívott szociális területen dolgozó szakértők és rendőrök a gyermekvédelemről folytattak párbeszédet. A megvitatandó témák közt többek között a kiskorúak bűnelkövetővé, illetve áldozatták válásának leggyakoribb esetei, a gyermekvédelem területén működő szervezetek hatékonyabb együttműködési lehetőségei, a gyermekvédelmi jelzőrendszer működésének tapasztalatai.
montázs

A beszélgetés elején helyzetképet vázoltak fel a jelenlévők, majd a megoldási lehetőségeket szedték csokorba. A résztvevők kávéházi hangulatot idéző körülmények között beszélgettek a hétköznapokat érintő problémákról, megoldásokról, egyfajta cselekvési tervet felállítva a közös nevezők mentén.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …
Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…

További cikkek