2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF

Négy napon belül őrizetben

A miskolci rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki azt a nőt, aki a bódult állapotba került áldozatától eltulajdonította az értékeit.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 38 éves ózdi nővel szemben. Az asszony 2022. június 13-án 12 óra körül Miskolcon a Szentgyörgy utcában található egyik sörözőben italozott egy férfival. Az elkövető, amíg az alkalmi ismerőse a vécén tartózkodott, az italába ismeretlen anyagot tett. A páros a sörözőből még közösen távozott, később a sértett bódult állapotba került, majd az asszony átkutatta áldozatát, és eltulajdonította a mobiltelefonját, a bankkártyáit és a készpénzét is.

A nyomozók az adatgyűjtésük eredményeként azonosították az elkövetőt, és elrendelték a körözését is. A rendőrök a nőt négy napon belül elfogták, és a Miskolci Rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók szerdára virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az ózdi Árpád vezér útra. …

További cikkek