2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Szeretnéd tudni, hogyan lehetsz egészséges, fitt és karcsú?

Talán butaságnak tűnik elsőre, hogy ezt a kérdést tesszük fel, hiszen ki az, aki erre azt felelné, hogy egészségtelen, nehéz mozgású és túlsúlyos szeretne lenni? Persze, hogy senki.

 

Épp ezért nem is a kérdéssel van a baj, hiszen te is itt vagy és továbbolvasol, hanem azzal, amit a különféle felkapott trendek, celeb influenszerek és akár network marketinges sikervállalkozók sugallnak: elég egy villámdiéta, néhány túlárazott termék vagy egy-egy életmódváltó kéthetes program, és máris működik minden.

 

Ugye, te is adtad már be a derekad hasonló kezdeményezéseknek? Mi lett a vége? Sok jó nem, ha még mindig keresed a választ a címben feltett kérdésre!

 

Nem a te hibád!

 

Ezt először is szeretnénk leszögezni, hiszen nagyon nehéz a ránk zúduló információk tömkelegéből kiszűrni azt, amelyik valós és hiteles. Az UDOOR fürdőkádajtó az egészséges életmódra esküszik. Nem csak kampányszerűen, hanem tartósan is, és ezt igyekeznek mindenféle platformon tudatosítani a látogatóikban.

 

Talán nem alaptalanul teszik mindezt, hiszen szolgáltatásukat, a fürdőkádajtók beépítését igénylők között sokan meglehetősen szép kort értek el, villámfogyás, mindenmentes és aszkéta életmód nélkül.

 

Ha szeretnéd tudni, mi a titok, akkor olvass tovább!

 

Le az egészséges életmódhoz kapcsolódó tévhitekkel!

 

Tudtad, hogy elég csupán pár szokásodon változtatni, és máris nagyszerű és látványos eredményeket érhetsz el?

 

  1. Tudd, hogy attól, hogy mindenmentes, még nem egészséges. Nem kell úgy táplálkozni, ha a szervezeted nem igényli azt.
  2. Ha igazán jót akarsz magadnak, akkor dietetikus segítségével állítaszt össze magadnak étrendet, és nem, nem kell magadat kínozni ízetlen ételekkel, az egészséges étel is lehet finom!
  3. Sőt, mindenről lemondani sem kell, csak megfontoltabban kell cselekedni. Ha szereted a tésztát, válassz inkább teljes kiörlésűt belőle, de persze a mértékletességet itt sem hagyhatod el.
  4. Ha mozogsz is, akkor se gondold azt, hogy cserébe bármivel terhelheted a szervezeted, a tested ugyanis nem ismeri az ilyen matematikai műveleteket.
  5. És igen, fontos a mozgás, de nem jelenti azt, hogy heti ötször ki kell köpnöd a tüdődet a városi rekortánon. Egy kis jóga, egy kis pilates, egy jó séta mind aranyat ér.

 

Persze ezekhez fontos az is, hogy minél jobban kiiktasd a baleseti forrásokat az ottohnodban, hiszen törött lábbal nehéz kocogni. Ezért kezdetnek, akár be is építetthetsz egy kádajtót a fürdőkádadba, egy rizikó mínusz!

 

Idő kell mindenhez!

 

Vagyis majdnem mindenhez. Mert kádajtót pédául akár egy nap alatt is szereltethetsz az UDOOR fürdőkádajtó csapatával.

 

A szokásaidon már több idő változtatni, de nem lehetetlen. Pár hét odafigyelés az étkezésre, testmozgásra, és az új, egészséges szokások észrevétlenül épülnek be az életedbe, amit az eddiginél biztosan egészségesebben fogsz tudni élni! Jól hangzik? Készen állsz?/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek