2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Miskolcon Varga Andrea Klára helyett Szarka Dénes lesz az új közgyűlés tagja

Miskolcon Varga Andrea Klára helyett Szarka Dénes lesz az új közgyűlés tagja

A 2024. június 9-én tartott helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2024. évi választásán Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésébe a Függetlenek A Szinva Városáért Egyesület, a Jobbik-Konzervatívok, a Momentum Mozgalom közös jelöltjeként a kompenzációs listán 2024. október 1. napjától mandátumot szerző Varga Andrea Klára a Helyi Választási Bizottsághoz 2024. június 21. napján írásbeli nyilatkozatával a települési önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott.

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. törvény 21. § (2) bekezdése értelmében, ha a kompenzációs listáról megválasztott képviselő kiesik, helyére az eredetileg bejelentett listáról a jelölő szervezet által bejelentett jelölt lép. A Függetlenek A Szinva Városáért Egyesület, a Jobbik-Konzervatívok, a Momentum Mozgalom a mandátum megüresedésétől számított 30 napon belül –  2024. június 28. napján – a kompenzációs listán szereplő Szarka Dénest jelentette be.

A Helyi Választási Bizottság 2024. július 4-én a mandátumot Szarka Dénes a Függetlenek A Szinva Városáért Egyesület, a Jobbik-Konzervatívok, a Momentum Mozgalom képviselőjének kiadta. A Helyi Választási Bizottság döntése jogerős, a megbízólevél 2024. július 8-án átadásra került Szarka Dénes képviselőnek.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek