2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Mihalik Enikő kislánya születése óta büszke a ráncaira

Mihalik Enikő kislánya születése óta büszke a ráncaira

Egy most megjelent bookazine címlapinterjújában Mihalik Enikő elmeséli, hogyan viszonyul saját testéhez, és hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie munkája során. A GLAMOUR Book harmadik lapszámát bemutató reggelin többek között Epres Panni, Lábas Viki és Király Linda is részt vett.

 

 

 

 

A testünkhöz való viszonyunk az egyik legbonyolultabb kapcsolódásunk, így érdemes elgondolkodni rajta a művészet, a divat és a kultúra különböző területei felől megközelítve – ez a harmadik GLAMOUR Book missziója. A lapszámot bemutató reggelinek a Párisi Passage Restaurant adott otthont, az eseményen a már említett hírességek mellett Széles Adrienn vitiligo nagykövet, Szvitács Alexa paralimpikon és Dobos Evelin színésznő is megjelent.

A bookazine címlapján a kislányának tavaly júliusban életet adó Mihalik Enikő látható. Az interjúban arról is mesél, hogy várandóssága alatt hogyan változott megy testéhez fűződő viszonya: mint mondja, ez folyamatosan változik. „A terhességem után sokkal vékonyabb lettem, mint előtte voltam. Mostanra semmi mellem, semmi fenekem nincs, és olyan nadrágokba férek bele, mint tizenhat éves koromban. Ez nem negatív, de nem is pozitív változás. Nem is direkt értem el, csak nincs időm, állandóan rohangálok és a kislányom érdekeit mindig a sajátjaim elé helyezem. Mindenre és mindenkire van időm, csak magamra nincs, és ennek ez az eredménye. Az viszont nagyon zavar, hogy túl kicsi lett a mellem. Változás volt az is, hogy a terhességem előtt elkezdtek zavarni a szemem körüli apró ráncok, de amióra Rozi megszületett, kifejezetten büszke vagyok rájuk” – fejti ki az interjúban az Egyesült Államokban élő szupermodell.

A bookazine-ban Mihalik Enikő mellett Ladányi Andreával, a balett és modern tánc koronázatlan királynőjével, a magazin kerekesszékben ülő munkatárásával, Ivanova Danielaval és Fajt Alex színésszel, TikTokerrel is olvashatunk interjúkat. A kiadványt továbbra is a kávézóasztalra majd a könyvespolcra szánják készítői, limitált példányszámban nyomtatják és anyagai nem olvashatók az online térben.

Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője úgy véli, a közösségi média tette láthatóvá az emberi test sokféleségét a divat kontextusában – erre pedig már az egyes márkáknak és designereknek is reagálniuk kellett. „Persze a felszabadulás még nagyon mesze van, és a testünk feletti döntés nagyon sokszor van politikusok, férfiak kezében, mégis azt gondolom, visszafelé már nem fogunk haladni, és egy teljesen új korszak előtt állunk, amikor végre megszerezzük a testünk feletti kontrollt” – hangsúlyozza főszerkesztői levelében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek