2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Egyhangúlag Elfogadták a főkapitány beszámolóját

Czinege László r. dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2023. április 27-én számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei közgyűlés előtt a vármegye 2022. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.

A Vármegye Közgyűlése megköszönte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkáját, majd a beszámolót egyhangúlag elfogadta. A közgyűlésen felszólalt még dr. Gömbös Sándor r. dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság hivatalvezetője is.

A tájékoztatót megelőzően a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Önkormányzat Közgyűlése „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért” díjat adományozott:

Duber Imre r. alezredesnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi és Közterületi Támogató Osztály vezetőjének, Molnár Emil r. alezredesnek a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetőjének és az Ózdi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának, Ráki Pál főtörzszászlósnak.
közgyűlés

A díjakat ünnepélyes keretek között Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés elnöke és Czinege László r. dandártábornok adta át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…