q Március 15. - Az Európa Rádió kapta Miskolc MJV sajtódíját - Royalmagazin.hu

2024. 05. 28. kedd

Emil, Csanád
1 EUR 383 HUF
1 GBP 450 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Március 15. – Az Európa Rádió kapta Miskolc MJV sajtódíját

Március 15. – Az Európa Rádió kapta Miskolc MJV sajtódíját

Az Európa Rádió alkotó közössége kapta idén Miskolc MJV Polgármesteri Hivatalának sajtódíját március 15-én, a Magyar Sajtó Napján – az elismerést a szerkesztőség tagjai nevében Sike Gábor ügyvezető-főszerkesztő és Kojsza Péter főszerkesztő-helyettes vette át Veres Páltól, Miskolc MJV polgármesterétől.

 

A díjat az Európa Rádió teljes kollektívájának ítélték oda azért a magas színvonalú, értékteremtő munkáért, amelyet a Tiszáninneni és Tiszántúli Református Egyházkerület közös fenntartásában működő, miskolci központú, de Debrecenben, Nyíregyházán, Sátoraljaújhelyen és Mezőkövesden is fogható médium munkatársai műsoraik készítése során nap, mint nap végeznek.

 

Veres Pál polgármester az elismerés kapcsán megköszönte, hogy a rádió alkotóközössége a mostani zűrzavaros és zajos időkben is a tiszta, emberi hangot képviseli, egyszersmind megköszönte valamennyi Miskolcon működő médium munkatársainak is a lakosság tájékoztatásának érdekében végzett egész éves munkáját.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ez igazi rally lesz!
Idén 2024-ben a Diósgyőr ralin P14-es kategóriában állsz rajthoz Velezdi Eszter navigátoroddal. II.DIÓSGYŐR RALLY 2024 2024.05.25-27. Juhász Csab…

További cikkek